Sztárok

„Nagyon komolyan kértem, hogy nézzen magába”: Vecsei H. Miklós őszintén vallott Eszenyi Enikővel kapcsolatban

Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről, Rudolf Péterről is.

"Annyira szét volt esve minden..."

Eszenyi Enikőt, a Vígszínház akkori igazgatóját több régebbi és akkori kollégája verbális abúzussal és agresszióval vádolta meg 2020-ban. A társulatnak Vecsei H. Miklós is tagja volt 2015-től 2020-ig.

„Akkoriban annyira szét volt esve minden, hogy egyszerűen nem találtam ott az identitásomat, és nekem ez hiányzott. Szerettem volna egy olyan csapat része lenni, aminek van identitása. Jó érzés ezt megtalálni újra a távozásom után" - mondta a színész.
Kattints a további képekért!

Forrás: Sunday Brunch Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...