Sztárok

Varga Izabella megmutatta gyönyörű lányát - Anna kész nővé cseperedett

Egyértelmű, hogy az ifjú Anna a közkedvelt színésznőtől örökölte szépségét. Anya és lánya remekül mutatnak együtt.

Gyönyörű, akár az édesanyja

Varga Izabella, a Barátok közt című tévésorozat egykori sztárja Lendvai Zoltán színházi rendező oldalán találta meg a boldogságot. A művészházaspárnak két lánygyermeke született: Anna és Sára. A színésznő idősebbik gyermeke, Anna néhány évvel ezelőtt még a Barátok közt egyes epizódjaiban is felbukkant - írja a magyar nyelvű Wikipédia -, méghozzá Varga Izabella karakterének, Balogh Nórának évtizedekkel fiatalabb alakmását formálta meg. Ez már csak azért is volt izgalmas és testhezálló feladat a gyönyörű sztárcsemete számára, mert édesanyja több évtizeden keresztül alakította a közkedvelt karaktert, aki nemcsak a széria alapgárdájának oszlopos tagja volt, de a 2021-es búcsúig képernyőn maradt.

Arról már korábban is írtunk, hogy az ifjú Anna minden bizonnyal édesanyjától örökölte lenyűgöző szépségét, sőt azt is megemlítettük, hogy fantasztikus külső adottságai dacára a fiatal lány egyáltalán nem kacérkodik a színészi pályával. Minden bizonnyal sokat veszít a közönség, ha tényleg nem válik Thália papnőjévé, mindenesetre - édesanyjának köszönhetően - még jó ideig fürdőzhetünk a szépségében. Varga Izabella nemrég csodaszép lányával közösen fotózkodott, a felvételt pedig az Instagramon is megosztotta.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!