Sztárok

Vándor Éva 69 évesen is elbűvölő: az örökifjú színésznő fantasztikusan néz ki, jó pár évet letagadhatna a korából – fotók

Noha Vándor Éva lassan már a hetedik X-hez közelít, ez egyáltalán nem látszik rajta: a Jászai Mari-díjas színésznőnek semmi oka panaszra, hiszen napjainkban is fantasztikus formában van.

Semmit sem változott az elmúlt évek alatt

Vándor Éva 1953. december 8-án látta meg a napvilágot Budapesten, s már egészen fiatal korában látszott, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors. Mindössze 23 éves volt, amikor befejezte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát és a Kecskeméti Katona József Színházhoz szerződött, kivételes pályafutása során azonban több teátrumot is megjárt – többek között a Miskolci Nemzeti Színház, a Debreceni Csokonai Színház és a József Attila Színház társulatát is erősítette –, 2020-tól pedig a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban játszik, emellett film- és szinkronszerepeivel is maradandót alkotott. Munkáját Jászai Mari-, Kaló Flórián- és Tolnay Klári-díjjal is elismerték, idén pedig a Halhatatlanok Társulatának Örökös Tagjai közé választotta a közönség. A művésznő már a karrierje kezdeti éveiben óriási népszerűségre tett szert, százezrek szívébe lopta be magát, ráadásul nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatja magát, az pedig csak hab a tortán, hogy ma, 69 évesen is pont olyan elbűvölő és gyönyörű, mint fiatal éveiben – sőt, szinte semmit sem változott az elmúlt évtizedekben. Galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikusan néz ki napjainkban az örökifjú színésznő:

Vándor Éva A kenguru című film női főszereplőjeként vált igazi sztárrá, s míg kezdetben főként naiva, ma már inkább karakterszerepeket alakít a világot jelentő deszkákon. 2009-ben megkapta minden színésznő dédelgetett álmát, Shirley Valentine szerepét, amelyről a közönség és a kritika is elragadtatással beszél.
Kattints a további képekért!

Piros Ildikó a Szabó Magda regényéből készült Abigél című tévésorozat egyik közkedvelt karakterét, Zsuzsanna nővért formálta meg. Bár a film megjelenése óta évtizedek teltek el, a színésznő ma is pontosan olyan gyönyörű, mint amilyen egykoron volt.

Leadfotó: MTVA/ Zih Zsolt

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.