Sztárok

Katalin a nyomába se érhet? A finnek 37 éves miniszterelnöke káprázatosan szép, hófehér estélyiben úgy fest, akár egy hercegnő

Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy valódi hercegnő.

Úton a következő divatikon?

Azt már megszokhattuk, hogy egyes sztárok vagy éppen a brit királyi család hercegnéi és hercegnői sűrűn mutatkoznak olyan szettekben, amitől az emberek álla tényleg a padlót súrolja, ám hivatalos tisztséget betöltő politikusok esetében igencsak ritkaságszámba megy, hogy estélyibe bújjanak. Finnország miniszterelnöke azonban a minap megtette, méghozzá nem is akármilyen ruhát öltött magára: az Elnöki Palotába látogatott Finnország függetlenségének 105. évfordulója alkalmából, ahová egy kivételesen szép, hófehér darabot választott, melynek különlegessége az, hogy nem egy új ruháról van szó. Sanna Marin ugyanis megkért egy helyi tervezőt arra, hogy alakítsa át az egyik régi, 15 éves ruháját az alkalomra, így az államfő hamar igencsak népszerűvé vált a környezetvédők körében, és mint kiderült, ez is volt a célja, ugyanis ő is az újrahasznosítás egyik úttörője. Galériánkban mutatjuk, hogy festett Sanna Marin az átalakított ruhakölteményben, ami véleményünk szerint Katalint idézte, és valószínűleg a hercegné is szívesen viselné ezt a darabot.

Sanna Marin 2019-ben lett a finnek miniszterelnöke, és hatalmas népszerűségnek örvend hazájában közvetlensége, természetes bája és őszintesége miatt.
Kattints a további képekért!

Noha Vándor Éva lassan már a hetedik X-hez közelít, ez egyáltalán nem látszik rajta: a Jászai Mari-díjas színésznőnek semmi oka panaszra, hiszen napjainkban is fantasztikus formában van.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.