Sztárok

Hátborzongató élmény érte Singh Vikit a Tinderen: Az énekesnő kipróbálta az internetes társkeresést, szörnyű tapasztalattal zárta

Nem lett jó vége Singh Viki internetes társkereső expedíciójának.

Április óta szingli, ismerkedni próbált

Singh Viki április óta éli a szingli nők életét, azonban úgy döntött, megpróbálkozik az internetes társkereséssel, ezért regisztrált az egyik legnépszerűbb platformra, a Tinderre, abban reménykedve, hogy összejön egy match az igazival. Úgy alakult azonban, hogy nem járt szerencsével, sőt, mi több, egy nagyon furcsa alakba is belefutott, erről beszélt a Borsnak.

"Már nyilván többször töröltem magam erről a sz*rról, majd folyamatosan belefutok pszichopata idiótákba. Szóval a csávó, aki velem egyidős, szóval 35 év körül van. Az ismerkedés "szia" fázisa után, elküldött egy oldalnyi bemásolt szöveget, amiben kifejette, hogy ő családot szeretne és gyereket, tehát gyakorlatilag anyaméhet keres. Ezt további tizenöt másik nőnek is elküldte. Ezzel még nem is volt baj, de a szöveg után még odaírta, hogy: nézd, harminchat éves vagy, gondold végig. És erre elküldte a telefonszámát - mondta Viki, aki hozzátette, hogy erre az üzenetre már nem is válaszolt, mire a férfi csak egy kérdőjellel fejezte ki értetlenségét.

Lapozz, ha érdekel, miért ért véget Viki előző kapcsolata!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.