Válik a Vámpírnaplók sztárja: hét évig voltak házasok, két közös gyermekük született

Véget ért a Vámpírnaplók Caroline-ja és rockzenész férje házassága. Candice Accola és Joe King már belekezdtek a hivatalos válási procedúrába.

Vége!

Hét év házasság után válik Candice Accola színésznő és Joe King, a The Fray nevű rockegyüttes meghatározó tagja. Esküvőjükre két év randizás után, 2014-ben került sor, amikor Accola még nagyban forgatta a Vámpírnaplókat, ahol az egyik főszereplőt, Caroline Forbes-t formálta meg nyolc évadon keresztül. Annak idején sorozatbeli kolléganője, Nina Dobrev mutatta be őket egymásnak egy Super Bowl partin.

Házasságukból két kislányuk született: 2016-ban Florence May, 2020-ban pedig Josephine June. Rajtuk kívül közösen nevelték King előző házasságából született két idősebb lányát. A PageSix információi szerint januárban szakítottak, a színésznő pedig már ekkor egy másik városba költözött. Április 28-án adták be a hivatalos válási papírokat, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

A portál arról is ír, hogy ugyan egyelőre még követik egymást az Instagramon, a zenész azonban most eltávolította profiljáról közös képeiket, csak azokat tartotta meg, amelyen a lányaik láthatók. A színésznő mindezt már a múlt hónapban meglépte, ekkor összes eddigi bejegyzését törölte a platformról (bár továbbra is férjezett nevével szerepel), így a szemfülesebb rajongók már gyanakodhattak, hogy nincs minden rendben a sztárpár házassága körül. Accola az azóta közzétett fotóin szemmel láthatóan nem visel jegygyűrűt.

Kardashianék híresek arról, mennyire összetartanak, egyikük mégsem vett részt a nagyszabású hétvégi családi esküvőn. Vajon miért döntött így az illető?

Leadfotó: Albert L. Ortega/Getty Images

Oldalak