"Külön utakon megyünk tovább" - Zátonyra futott Bebe négy éve tartó házassága

Bebe és felesége, Kata, akivel nyolc éve voltak együtt, négy éve házastársakként, úgy döntöttek, véget vetnek kapcsolatuknak. Az énekes közleményét a cikkben olvashatod.

Bebe elválik feleségétől

Csütörtök reggel érkezett a sajótközlemény szerkesztőségünkbe, melyben a Back II Black 40 éves énekese, Bebe arról tájékoztatott bennünket, hogy nyolc együtt töltött év után szakít feleségével, akivel mindössze négy éve mondták ki a boldogító igent.

"Hosszas vívódás után feleségemmel közösen arra a döntésre jutottunk, hogy a nyolc éve tartó kapcsolatunkat - amelyből négy évet férj és feleségként éltünk le -, lezárjuk és a jövőben külön utakon megyünk tovább. A döntésünk teljes egyetértésben született, ennek köszönhető, hogy kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén és megértésén alapul. Közöttünk és családjaink között a hosszú és tartalmas évek alatt kialakult erős köteléket a jövőben is szeretnénk megőrizni, ezért kérjük, hogy ebben a nehéz időszakban tartsák tiszteletben a magánéletünket, amelynek részleteiről a továbbiakban nem kívánunk nyilatkozni" - olvasható az énekes közleményében.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: infogyor.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!