Sztárok

Őszintén vallott a magánéletéről a Dancing with the Stars paraúszó táncosa: ilyen társra vágyik Iván Bence

A Dancing with the Stars versenyzője, Iván Bence rengeteg bántást kapott gyermekkorában, azonban az átélt fájdalmakból sikerült erőt merítenie. A paralimpikon úszó nemrég őszintén mesélt a nehézségekről, emellett betekintést engedett a magánéletébe is, ugyanis elárulta, milyen társ lenne számára az ideális.

Nyitott az új szerelemre

Javában dübörög a TV2 csatornáján a Dancing with the Stars harmadik évada, melyben hazai hírességek lépnek parkettre profi partnerükkel, hogy hétről hétre lenyűgözzék tánctudásukkal a zsűrit, no meg a nézőket. Az idei széria versenyzői között bizonyít a paralimpikon úszó, Iván Bence is, aki sokak szívébe lopta be magát, gyermekkorában azonban számos kellemetlenségen és fájdalmon kellett átesnie a termete miatt. A DWTS sztárja mostanra sikerült feldolgoznia a bántásokat, erőt merített belőlük, nemrég pedig kendőzetlen őszinteséggel mesét arról, hogy sikerült túljutnia a nehézségeken, valamint azt is elárulta, milyen társra vágyik igazán. Részletek a galériában!

Iván Bencének korábban sokat kellett szenvednie, pusztán azért, mert eltér az átlagtól – őt azonban nem tette tönkre a fájdalom, sőt, sikerült belőle erőt merítenie, s végül bebizonyította a világ számára, hogy érdemes az elismerésre.
Kattints a további képekért!

Ördög Nóra minden kétséget kizáróan elvitte a show-t a csodálatos ruhájával, ami tökéletesen mutatott rajta.

Leadfotó: Instagram/ ivan.bencee

Oldalak

Sztárok
Utazás
Euróoa egyik leggazdagabb országa több új módosítást hagyott jóvá a külföldiekről szóló törvényben, amivel újabb kísérletet tett arra, hogy az országot vonzóbbá tegye a külföldi munkavállalók és...
Lifestyle
Több felmérés említi Svédországot a világ 10 legboldogabb nemzete között. Sokan kutatják, próbálják megérteni, mire vezethető vissza boldogságuk titka. Egy svéd szépségmárka kerekasztal-beszélgetésén...
Lifestyle
A vállalat most kiemelten nagy energiát fektet a toborzásba.