Sztárok

Őszintén vallott a magánéletéről a Dancing with the Stars paraúszó táncosa: ilyen társra vágyik Iván Bence

A Dancing with the Stars versenyzője, Iván Bence rengeteg bántást kapott gyermekkorában, azonban az átélt fájdalmakból sikerült erőt merítenie. A paralimpikon úszó nemrég őszintén mesélt a nehézségekről, emellett betekintést engedett a magánéletébe is, ugyanis elárulta, milyen társ lenne számára az ideális.

Nyitott az új szerelemre

Javában dübörög a TV2 csatornáján a Dancing with the Stars harmadik évada, melyben hazai hírességek lépnek parkettre profi partnerükkel, hogy hétről hétre lenyűgözzék tánctudásukkal a zsűrit, no meg a nézőket. Az idei széria versenyzői között bizonyít a paralimpikon úszó, Iván Bence is, aki sokak szívébe lopta be magát, gyermekkorában azonban számos kellemetlenségen és fájdalmon kellett átesnie a termete miatt. A DWTS sztárja mostanra sikerült feldolgoznia a bántásokat, erőt merített belőlük, nemrég pedig kendőzetlen őszinteséggel mesét arról, hogy sikerült túljutnia a nehézségeken, valamint azt is elárulta, milyen társra vágyik igazán. Részletek a galériában!

Iván Bencének korábban sokat kellett szenvednie, pusztán azért, mert eltér az átlagtól – őt azonban nem tette tönkre a fájdalom, sőt, sikerült belőle erőt merítenie, s végül bebizonyította a világ számára, hogy érdemes az elismerésre.
Kattints a további képekért!

Ördög Nóra minden kétséget kizáróan elvitte a show-t a csodálatos ruhájával, ami tökéletesen mutatott rajta.

Leadfotó: Instagram/ ivan.bencee

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.