Tragikusan fiatalon elhunyt világsztárok - Halálukat a mai napig nem tudtuk feldolgozni

Pár napja írtunk a fiatalon elhunyt Brittany Murphy rejtélyes haláláról, ami eszünkbe juttatta, hogy rengeteg olyan szár van, akik nem csupán korán, de tragikus körülmények közt haltak meg.

1. Aaliyah

2001. augusztus 25-én a „Rock the Boat” című szám klipforgatásának befejezése után Aaliyah és a stábtagok beszálltak az ikermotoros Cessna kisrepülőgépbe a Bahama-szigeteken. A gép rendben felemelkedett, azonban körülbelül 70 m magasságban irányíthatatlanná vált és pár másodperccel később a földbe csapódott. A katasztrófát senki sem élte túl. A balesetben az énekesnőn kívül még heten haltak meg. Egyes információk szerint a kedvezőtlen időjárási viszonyok okozták a katasztrófát. A gép nem kaphatott volna felszállási engedélyt, a pilóta saját felelősségére szállt fel.

Ezt is ajánljuk: 5 világsztár, akiket az egész világ halottnak hitt, pedig igenis élnek - Tudd meg, hogy kik ők!

Oldalak

Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.