Tóth Gabi párjáért megőrültek a nők külföldön, de még a pasik is tátott szájjal nézték

Sokan nem emlékeznek rá, de Tóth Gabi párja anno külföldön is megcsillogtatta a tudását.

Papp Máté Bence egy tehetségkutatóban tűnt fel

Tóth Gabi és Krausz Gábor szerelme tavaly tragikus hirtelenséggel futott zátonyra. Minden álomszerű volt az énekesnő és a séf között külső szemlélőként, de aztán kiderült, hogy elég sok gondjuk akadt.

Viszont az élet más-más irányba sodorta őket. Tóth Gabi közben beleszeretett a Fricska Táncegyüttes alapító tagjába, Papp Máté Bencébe, még Krausz Gábor sokáig útkeresésben volt, de aztán a Dancing with the Stars miatt rátalált Mikes Annára, akivel azóta felvállalta a kapcsolatát is.

Papp Máté Bence ugyebár már 2022 december elején feltűnt Tóth Gabi mellett, mivel a Fricskával közösen adták elő a „SzívbeEmelő” című szerzeményt. Ekkor ismerkedett meg a páros igazán egymással, bár akkor még valóban csak erre a projektre koncentráltak.

Tóth Gabi pasijáért anno nem csak a nők, de a férfiak is megőrültek külföldön. A galériánkban megnézhetitek a videót is!

Mivel Krausz Gábor és Tóth Gabi sikeresen és békében elváltak egymástól, így már utóbbi oldalán is egyre több a közös fotó a szerelmével. Az újakon is az látszik, hogy az énekesnő felszabadultan élvezi a téli mindennapokat a párja oldalán.
Kattints a további képekért!

Érdekes összefüggést találtak Tóth Gabi és a Szulejmán színésznője, Meryem Üzerli között.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
A Kos maximálisan élvezi az univerzum támogatását a héten. Heti horoszkóp.
Sztárok
Kamillát rendkívül megviselték az elmúlt évek, ám ezt a királyné nem mutatja: nem reagált Harry vádjaira, melyeket a herceg könyvében, a Spare-ben fogalmazott meg, ahogyan Károly felesége azt sem...
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.