Sztárok

Tóth Gabi teljesen kikelt magából: "4 évvel ezelőtt még az egyik legjobb énekesnőnek tartottak..."

Az énekesnő teljesen kikelt magából, kendőzetlenül fejtette ki véleményét.

"4 évvel ezelőtt még az egyik legjobb énekesnőnek tartottak..."

Tóth Gabi megnyerte a Petőfi Zenei Díjátadó legjobb énekesnőjének járó díjat, ami után az énekesnőre rázúdult a népharag. Sokan azzal támadták, hogy csak kapcsolati rendszere miatt kapta meg a díjat. Gabi először egy TikTok videóban reagált, ahol megmutatta, hogy pályafutása során mennyi díjat kapott, de a kedélyek nem csillapodtak és egymást érték a rosszindulatú kommentek és megjegyzések. Tóth Gabi nem hagyta szó nélkül az őt ért támadásokat.

"4 évvel ezelőtt még az egyik legjobb énekesnőnek tartottak azok, akik az elmúlt években mindent bevetnek, hogy lejárassanak. Azoknak írom ezt, akik velem és mellettem vannak! Köszönöm, és remélem, mindenkinek feltűnik, hogy miről is szól ez. Annyira átlépték már a normalitás határát, hogy ha ezeket bárki elhiszi, befolyásol bárkit is, azoknak mindegy, mit csinálnak, akkor is a rosszat feltételezné rólam!" - kezdte.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.