Sztárok

Ezért kellett azonnal megműteni Majoros Hajnalkát: Komoly beavatkozáson esett át Majka felesége

Majoros Hajnalka a közösségi oldalán árulta át, hogy fontos műtéten esett át. Első körben nem árulta el, miért volt szükség a beavatkozásra, most azonban felfedte a titkot.

"Az eredmény ledöbbentett"

Majoros Hajnalka posztjából kiderül, hogy kiszakadt a mellimplantátuma és az anyag átszivárgott a nyirokcsomókba. Majka feleségét egy mellrákkal küzdő barátnője győzte meg, hogy vegyen részt egy szűrővizsgálatot, ekkor derült fény a komoly problémára.

“Megvizsgáltak, az eredmény ledöbbentett. Nem, nem az a diagnózis, amit nála megállapítottak, de sajnos nálam is komoly rendellenesség derült ki. Igen, soha nem titkoltam, nem tagadtam, de nem is szégyelltem, hogy azon nők közé tartozok, akik mellimplantátummal rendelkeznek" - írta a posztban.
Kattints a további képekért!

Forrás és fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...
Lifestyle
Nem, most nem a fahéjról és nem is a szódabikarbónáról van szó, létezik ugyanis egy sokkal hatásosabb csodaszer, amit a kávédba csempészhetsz, ha azt szeretnéd, hogy beinduljon szervezeted zsírégető...