Sztárok

„Egy perc alatt fordulnak el emberek az életedből” – Tóth Gabi hosszú bejegyzésben összegezte 2023-as évét

Az énekesnő egy hosszabb gondolatmenettel és 2023 mérföldköveit megörökítő fotógalériával búcsúztatja az idei évet.

„Jogod van az érzéseidhez!”

2023 igencsak eseménydús év volt Tóth Gabi számára, úgy szakmailag, mint emberileg. Az énekesnő maga mögött tudhat egy sikeres erdélyi turnét és zsűrizett a TV2 Sztárban Sztár leszek! műsorában is, ám az igazán komoly változások a magánéletében következtek be. Férjével, Krausz Gábor sztárséffel augusztusban jelentették be a szakításukat - 6 év után ért véget mesébe illő kapcsolatuk, melyből egy közös lányuk is született. A válás oka állítólag Tóth Gabi hűtlensége volt. Az énekesnő idén több fellépést is vállalt a Fricska Táncegyüttessel, novemberben pedig a Sztárban Sztár leszek! színpadán, egy közös produkcióval vállalták fel kapcsolatukat az egylet egyik tagjával, Papp Máté Bencével. A pletykákat cáfolva Tóth Gabi a közösségi oldalán, hosszú posztban jelentette ki, hogy nem folytatott viszonyt a táncossal a házassága alatt. Krausz Gáborral még az év vége előtt elváltak, a séf szerint békés körülmények között. Az énekesnő nemrég ismét egy hosszabb posztban szólt követőihez: képekkel és egy tartalmas bejegyzéssel összegezte a 2023-as évét. Részletek a galériában!

"Egy év, egy életre elegendő élménnyel, tapasztalással, megannyi kínnal és fájdalommal… testben és lélekben… Megannyi csodálatos pillanattal, amikor azt érzed, hogy nem lehetsz boldogabb… nehéz lenne mindent elmondani (talán majd egy könyvben). Sok hibámból tanultam. Sok emberi játszmából tanultam… megtanultam, hogy nem leszek áldozat és kijövök ebből a rohadt szerepből. Megtanultam , hogy egy perc alatt fordulnak el emberek az életedből, hogy megannyi helyet és űrt hagynak maguk után, hogy ezzel beengedd azokat, akik feltétel nélkül szeretnek. Amikor megérzed, hogy neked is jár a szeretet… amikor megengeded magadnak" – kezdte gondolatmenetét, majd úgy fogalmazott, rájött, hogy mindig az első érzés az igazi, amiben akkor is hinni kell, ha mindenki mást akar.
Kattints a további képekért!

A frissen elvált énekesnő Facebook oldalán osztotta meg szívből jövő gondolatait lányáról, a karácsonyról és a szeretetről.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?
Lifestyle