Sztárok

Megrázó hírek érkeztek Törőcsik Mariról, szenved a színésznő

Nehezen bírja már.

Nem élvezi a helyzetet

Jordán Tamás rendszeresen felhívja a színésznőt, ő számolt be a Blikknek arról, hogyan érzi magát a művésznő. "Minden héten felhívom legalább egyszer, és amikor legutóbb beszéltünk, elárulta, már nagyon szenved attól, hogy nem látogathatják a szerettei, a barátai. Most először mondott nekem olyat, hogy hiányzom neki, amitől bevallom, meghatódtam. Nekem is hiányoznak a személyes találkozások, hiszen korábban hetente legalább egyszer mindig felkerestem. Remélem, hamarosan újra meglátogathatom, de az egészsége érdekében meghozott óvintézkedésekhez akkor is tartom majd magam - mesélte Jordán Tamás, aki azt is elárulta, milyen jelenleg Törőcsik Mari állapota.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Mindenkit sokkolt a hír, hogy Vadon Jani távozik a Rádió 1 műsorából.
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre máris rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...