Sztárok

20 év után válik a sztárpár, miután a feleség meglátta a neten, hogy mással csókolózik a férje

Közel 20 év házasság után jelentette be a hollywoodi sztár, hogy elválik a férjétől, miután a férfit egy másik nővel fotózták le intim helyzetben.

Vége

2003-ban házasodtak össze, közös gyermekeik is születtek, de most mindennek vége. Az 50 éves Toni Collette és férje, Dave Galafassi egy közös közleményben jelentették be, hogy válnak. Ami pikánssá teszi a történetet, hogy mindezt csak azok után tették, hogy a férfiről paparazzi képek jelentek meg, amint egy másik nővel vív vad csókcsatát a tengerben. A színésznő a napokban osztotta meg a közös közleményt az Instagram-oldalán - írja a TWN.hu, majd megmutatják a kompromittáló képet is.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.