Sztárok

Károly király döntött: az uralkodó nagy bejelentésre készül januárban Harryt és Meghant illetően

Károly a hírek szerint január közepén fog meghozni egy igencsak jelentős döntést – és hogy miért épp akkor? Nos, a király a hírek szerint előbb még szeretné elolvasni Harry herceg január 10-én megjelenő önéletrajzi kötetét…

Gyerekei sorsa múlhat most Harryn

Mint ahogyan arról már mi is beszámoltunk, a Harry & Meghan című, Netflixen futó dokumentumfilm-sorozat óriási port kavart az egész világon, főleg a brit királyi család berkein belül. Harry és Meghan ugyanis több botrányt kavaró megjegyzést is tett a famíliát illetően, a herceg például arról is lerántotta a leplet, hogy Károlyék bármit képesek megtenni azért, hogy megvédjék Vilmost, őt és feleségét azonban nem csupán csak a farkasok elé vetik és vetették a múltban is minden alkalommal, de még etették is velük őket. A palota eddig nem reagált a sorozatban elhangzott állításokra, Károly pedig a pletykák szerint szeretne kimaradni a drámából, ám nem tud. Az uralkodó ugyanis állítólag komoly döntést fontolgat, méghozzá azt, hogy megfosztja Harryt és nejét minden címüktől és rangjuktól, de ez még nem minden: a király még egy fontos határozatot bejelenthet januárban, méghozzá unokáit illetően.

Károly a híresztelések szerint megvárja Harry herceg január 10-én megjelenő Spare című memoárját, majd azt elolvasva mérlegel, mi is legyen unokáival.
Kattints a további képekért!

Az eset még Vilmos és Katalin esküvőjén történt, amikor Harry olyan beszédet mondott, hogy szem nem maradt szárazon, legalábbis a hercegnéé biztosan nem.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Természetes, hogy mindannyian hasonlítunk valamelyest a szüleinkre, a sztárvilágban is rendkívül sokszor találkozhatunk olyan anya-lánya párosokkal, akik kiköpött hasonmásai egymásnak.
Sztárok
Stefanovics Angéla nemrég Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-műsorában vendégeskedett, s a beszélgetés közben árulta el, hogy kollégájával összekötötték az életüket.