Sztárok

A botrány folytatódik: a megcsalt Shakira bevallotta, hogyan bukott le Piqué – Kiderült, miből jött rá a hűtlenségre az énekesnő

Hihetetlen, milyen apróság buktatta le a focistát – valószínűleg ő maga sem gondolta volna, hogy Shakira ebből az egy dologból tudni fogja, hogy megcsalják őt.

Igazi álompár voltak

Még nyáron bombaként robbant a hír, miszerint 10 év után véget ért a kolumbiai világsztár, Shakira, illetve futballista szerelme, Gerard Piqué kapcsolata, akik két gyermeket neveltek közösen. A sztárpár románca azért futott zátonyra, mert Shakira rajtakapta a focistát, aki egy 22 éves szőke bombázóval csalta meg őt – Piqué állítólag egy ideje már találkozgatott és randizott a nővel, mielőtt lebukott a magándetektívek által, akiket az énekesnő épp azért fogadott fel, hogy leleplezze hűtlen kedvesét. Voltak ugyanis arra utaló jelek, hogy Piqué félrelép, ezeket pedig az előadó a nők többségéhez hasonlóan észre is vette – az egyik ilyen például épp a közös hűtőszekrényükben rejtőzött, ez volt az, ami lebuktatta a szoknyapecér focistát. Shakira most először beszélt a nyilvánosság előtt arról, miből jött rá, hogy Piqué nem hűséges hozzá, galériánkban olvashatod a részleteket!

Shakira a This Morning című műsorban törte meg a csendet hosszú hónapok után, ahol elárulta, hogyan jött rá arra, hogy kedvese más nőnek csapja a szelet.
Kattints a további képekért!

Nagyon úgy tűnik, hogy Shakira hamar túltette magát azon, hogy volt szerelme, a futballista Gerard Piqué tízévnyi együttélés és két gyermek ellenére is megcsalta őt egy 22 éves szőke bombázóval.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.