Rengeteg a botrány a Mission: Impossible 7 körül, Tom Cruise most kicsit végre fellélegezhet

A film premierjét nemrég újra el kellett halasztani, de legalább a forgatási munkák csúszása miatt nem kell többet aggódni.

Befejezték a Mission: Impossible 7 forgatását

Mission Impossible, vagyis lehetetlen küldetés – a kifejezés már nemcsak a filmre utalhat, hanem a forgatásra is. Most azonban úgy tűnik, véget ért a Mission: Impossible filmsorozat hetedik részének forgatása, erről tanúskodik legalábbis egy nemrégiben közzétett Twitter-bejegyzés, amiben a stáb három tagja egy Mission Complete, vagyis „küldetés teljesítve” feliratú táblával pózol. Mindez azért nagy szó, mivel a 2019-ben kezdődő forgatást korábban már többször is meg kellett szakítani a koronavírus-járvány miatt. Még az idei év elején a Femcafe.hu is beszámolt arról, hogy a produkcióhoz közelálló bennfentesek szerint Tom Cruise olyannyira eltökélt volt, hogy a végletekig is hajlandó volt elmenni amiatt, hogy többé ne kelljen leállni a film körüli munkálatokkal. Megszállottan törekedett a tökéletességre, véresen komolyan vette a járványügyi előírásokat, ő maga képes volt akár két maszkot is felvenni, nehogy megfertőződjön, és szigorú szabályokat írt elő a többieknek is, egy esetben pedig durván neki is esett egy kollégájának, amikor szerinte nem viselkedett eléggé óvatosan. Kissé mániákus hozzáállásával inkább rombolta a morált a stábon belül, sokan odáig mentek, hogy kiállhatatlannak nevezték az 59 éves mozisztárt.

Lapozd fel a galériánkat!

A sokasodó problémák ellenére végre fellélegezhetnek a projekt készítői, élükön Cruise-zal, mivel a hetedik rész forgatási munkálatai egy Twitter poszt alapján befejeződtek, így további csúszások miatt már biztos nem kell aggódni. Persze Cruise-nak és társainak nem lesz sok ideje a pihenésre, hiszen ahogy azt a poszt is írja, máris ráfordulnak a nyolcadik rész forgatására.
Kattints a további képekért!

Hónapok óta nem adott hírt magáról, most nem mindennapi képekkel jelentkezett. Közel 50 kilós fogyása után az alakját és új szerelmét is megmutatta.

Leadfotó: 123rf

Oldalak