Sztárok

Először posztolt szerelmével közös képet a nádszálvékony Adele - Fotók

Hónapok óta nem adott hírt magáról, most nem mindennapi képekkel jelentkezett. Közel 50 kilós fogyása után az alakját és új szerelmét is megmutatta.

Nádszál

Több mint két éve már, hogy kiderült, az énekesnő magánélete romokban, 2019 szeptemberében Adele be is adta a válási papírokat. Sokan azt gondolták, ez viseli meg annyira az énekesnőt, hogy alig néhány hónap leforgása alatt szinte csont és bőr lett. Azóta persze kiderült, hogy mindez egy tudatos munka gyümölcse, hiszen az énekesnő egy ideje állítólag arra készül, hogy egyszer kismama, majd anya legyen. Azóta már közel 50 kilót fogyott és a szerelem is rátalált! A TWN.hu szúrta ki, most fel is vállalta kedvesét - közös képet hoztak nyilvánosságra!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.