Sztárok

39 évesen első gyermekével várandós a népszerű sorozatsztár

A Grace klinika című sorozatból ismert színésznő az Instagramon jelentette be a jó hírt.

Kelly McCreary anyai örömök elé néz

A Grace klinika című nagysikerű orvosi drámasorozatban a főhős, Meredith Grey féltestvérét, Maggie Pierce-t alakítja a 39 éves Kelly McCreary. A színésznő sokat köszönhet majdnem két évtizede futó szériának, hiszen nemcsak a nevét ismerte meg több millió ember ennek köszönhetően, de a forgatásokon találkozott össze szerelmével, akivel 2019-ben hivatalosan is összekötötték az életüket.

Férjével, Pete Chatmon rendezővel akkor vált igazán határtalanná a boldogságuk, amikor megtudták, hogy úton van első gyermekük. A színésznő a közösségi oldalán jelentette be az örömhírt egy fotóval, amin a pozitív terhességi tesztje látható. „Amikor pont jókor jön a késés… Meglepetés! Gyerekünk lesz! Pete és én nagyon izgatottak vagyunk a családunk növekedése miatt, és szerettük volna megosztani a jó hírt mindenkivel!” – írta McCreary az Instagram-oldalán.

Felsikoltottam a sokktól, amikor a teszten megláttam, hogy állapotos vagyok. Alig számítottam rá, mentálisan és érzelmileg is felkészültem arra az eshetőségre, hogy beletelik majd egy kis időbe, hogy megfoganjon a baba, így tényleg valódi meglepetés volt, hogy ilyen hamar összejött” – árulta el a People-nek a színésznő, aki szerelmével együtt már nagyon készül a pici érkezésére. Több könyvet is megrendelt a szüléssel kapcsolatban, de óriási segítséget nyújtanak azok a Grace klinikás kollégái is, akik már maguk is édesanyák, mint a Meredith-t alakító Ellen Pompeo, Amelia megformálója, Caterina Scorsone és Chandra Wilson, aki a sorozatban Miranda Bailey-t kelti életre.

Kelly McCreary jelenleg is aktívan dolgozik, a sorozat 18. évadját forgatják. A színésznőnek egyelőre fogalma sincs, hogy az írók beleírják-e a sztoriba a terhességét vagy valami mást találnak ki a karakterének.

Amy Schumer a napokban operáción esett át, a kórházban töltött időszakról és az állapotáról pedig részletesen beszámolt az Instagramon.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok