Tom Cruise és Katie Holmes kapcsolatának története

Tom Cruise és Katie Holmes Hollywood egyik legismertebb álompárja volt, akiknek házassága öt és fél év után ért véget, jelentették be váratlanul a hírt 2012 júniusának legvégén.

Mielőtt találkoztak volna
Tom Cruise falta a nőket Katie Holmes előtt: a nyolcvanas évek első felében Rebbeca De Mornay-val élt párkapcsolatban, de Cher is többször elejtette, hogy együtt jártak az évtized közepén. 1987. május 9-én Tom Cruise feleségül vette Mimi Rogers-t, akitől 1990. február 4-én vált el. Sokak szerint egyébként Mimi Rogers ismertette meg a szcientológiával a sztárt, ám ezt hivatalosan sosem erősítették meg. Cruise 1990-ben a Mint a villám forgatásán ismerkedett leendő második feleségével, Nicole Kidmannel, akit 1990. december 24-én vezetett az oltár elé. A sztárpár két gyermeket fogadott örökbe, kapcsolatuk pedig 2001 elején ért véget, az akkor várandós Nicole Kidman nem sokkal később pedig elvetélt.

A bájos Katie Holmes korántsem gyűjtött ilyen sok trófeát: a Dawson és a haverok forgatásának első időszakában kollégájával, Joshua Jacksonnal kavart. 2000-ben ismerkedett meg Chris Klein színésszel, eljegyzésükre 2003-ban került sor, ám végül sosem mondták ki a boldogító igent, 2005 elején ugyanis szakították egymással. Azt hogy ebben mekkora szerepet játszott Tom Cruise, nem lehet tudni, az mindenesetre felettébb gyanús, hogy a szakításuk után néhány héttel Katie Holmes már Tom Cruise oldalán tűnt fel, akit Nicole Kidmantől való válása óta csak Penélope Cruzzal hoztak hírbe. Bármi is történt az elkövetkezendő évek során, annyi biztos, hogy románcuk mesébe illően kezdődött.

Oldalak

  • 1
  • 2