Durva kritikát fogalmazott meg Tokár Tamás a celebekről: „Még saját maguknak is hazudnak”

Azt nem tudni pontosan, hogy a műsorvezető kikre célzott, ám főleg arra tért ki posztjában, mennyire hamis is a kép, amit néhány pár a közösségi média felületein mutat magáról.

Titkos üzenet?

Bőven akadnak olyan párok hazánkban, akiknek mindkét tagja óriási népszerűségre és ismertségre tett szert az elmúlt években: vagy mindkettő fél már alapból híres volt, mikor összejöttek, vagy az egyikük tette ismertté a másikat, esetleg az egyiket már láthattuk a televízió képernyőin vagy hallhattuk a rádióban, párja pedig influencerként vagy youtuberként robbant be a köztudatba a közösségi média platformjainak hála. Na persze akadnak olyanok is, akik nagyon óvják magánéletüket, így a párnak csak a sztártagja ismert, szerelme pedig közemberként tevékenykedik – ők azok, akik nem igazán szerepelnek a címlapokon, mert egyáltalán nem szeretnének feltűnést kelteni kapcsolatukkal. A minap például attól volt hangos a sajtó, hogy Kulcsár Edina és férje, Csuti bejelentették, hogy nem tudták megmenteni házasságukat, így válnak. Az egykori szépségkirálynő és Csuti még 2016-ban jöttek össze, azóta két gyermekük is született, Medox és Nina, ám a kicsik ellenére is úgy döntöttek, külön utakon folytatják életüket. Edináékat rengetegen támadták, amiért aktív felhasználói az Instagramnak és a Facebooknak, ahová bizony sok fotó kikerült a gyerekekről is, valamint magánéletük és kapcsolatuk részleteiről is gyakran posztoltak. Azt nem tudni, hogy velük van-e összefüggésben a Fókusz műsorvezetőjének, Tokár Tamásnak legfrissebb bejegyzése, de az biztos, hogy Tokár durván beleállt az általa csak „kirakatpároknak” nevezett celebek életébe, amivel nagy port kavart.

Tokár Tamás és felesége, Kovács Dorottya szintén aktív felhasználói a közösségi platformoknak, ám úgy vélik, ők a mértékletesség elvét vallják – megvan a véleményük azokról, akik folyton gyermekeikről posztolnak, de ők maguk is gyakran tesznek közzé kisfiúkról egy-egy fotót, ám a műsorvezető egy posztjában kifejtette gondolatait ezzel kapcsolatban.
Kattints a további képekért!

A világbajnok ökölvívó Balzsay Károly két rákbetegségen, csontvelő átültetésen, sterilszobán és 92 napos katanténen van túl.

Leadfotó: Instagram/tokartomi

Oldalak