Sztárok

Láttad már? Lenyűgözően szép volt fiatalon a színésznő, aki az idős Rose-t alakította a Titanicban – fotók

Gloria Stuart neve a legtöbbeknek az 1997-es Titanicból ismerős, hiszen ő alakította az idős Rose karakterét. A színésznő 2010-ben hunyt el, így sokan nem is emlékeznek már arra, milyen gyönyörű volt karrierje kezdeti éveiben.

Bájos teremtés volt

A filmtörténet minden idők egyik legnépszerűbb és legnagyobb hatású alkotásaként tartják számon a James Cameron által rendezett Titanicot, melynek sikerét a hatalmas nézőszám mellett az is tökéletesen alátámasztja, hogy összesen 11 Oscar-díjjal lett kitüntetve. A történet főként Jack és Rose szerelmére helyezi a fókuszt, de persze a híres hajó sorsát is alaposan bemutatja, amely legelső útján elsüllyedt az Atlanti-óceánon. A sztori az idős Rose beszámolójával indult, aki a luxushajón tett utazásáról mesél – a karakter az akkoriban már 84. életévében lévő amerikai mozicsillag, Gloria Stuart formálta meg, aki a világhírű katasztrófafilmen kívül számos más alkotásban is bebizonyította a tehetségét. Páratlan karrierutat járt be, azonban amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy talentuma mellett szépségével is hamar magára vonta a figyelmet; galériánkban megmutatjuk, milyen elbűvölően festett fiatalon a néhai színésznő:

Gloria Stuart 1910. július 4-én látta meg a napvilágot, pályafutása pedig viszonylag korán kezdetét vette: 22 évesen már szerződése volt a Universal filmstúdióval, és sorra kapta a jobbnál jobb szerepeket. Élete során közel 80 alkotásban tűnt fel, s nemcsak a szakma, de a közönség is örökre a szívébe zárta.
Kattints a további képekért!

Az 1997-ben bemutatott legendás katasztrófafilm, a Titanic egyes rajongói máig úgy érvelnek, hogy Jacknek (Leonardo DiCaprio) nem kellett volna meghalnia a történet végén. James Cameron, a szuperprodukció direktora most egy szakértő bevonásával rekonstruálta Jack 25 évvel ezelőtt leforgatott haláljelenetét, hogy a közönség végre dűlőre jusson a kérdésben: tényleg elkerülhető lett volna az ifjú hősszerelmes végzete?

Leadfotó: CBS via Getty Images

Forrás: Doily

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.