Gömbölyödő pocakok mindenhol – A hazai és külföldi sztárvilág legszebbjei várandósak

A tavasz beköszöntével dúl a szerelem, dolgoznak a hormonok, és vannak celebek, akik olyan szerencsések, hogy hatalmas pocakkal várhatják a fák virágba borulását és az első igazán meleg napokat. Fotók!

Chrissy Teigen

John Legend, énekes és modell felesége Chrissy Teigen már 5 éve próbálkoztak a gyermekvállalással, mire mesterségesen ugyan, de összejött nekik a baba. Chrissy nem is takargatja boldogságát, ami igaz sugárzó mosolyára és lenge terhes ruháira is. Nem veti meg sem a szűkebb darabokat, sem a haspólót, bár szakmájából adódóan szinte el is várjuk tőle a szexiskedést. Már alig várjuk, hogy megszülessen közös gyermekük, akinek nemét előre meghatározták, így már a kezdetektől fogva tudják, lányuk lesz.

Liv Tyler

Az Aerosmith énekesének lánya, a gyönyörű tünde, Liv Tyler harmadik babáját várja. Bár második gyermeke, a kis Sailor még csak 14 hónapos, hamarosan kistestvért kap ő is. Apukájuk, David Gardner örülhet, mert az új jövevény is a férfiak erejét fogja növelni a családban, így már három fiúval is büszkélkedhetnek. Az új babát júliusra várja a pár.

Csobot Adél

Büszkélkedhet sugárzóbb kismamával Magyarország, mint Csobot Adél? Kötve hisszük, hiszen a színésznő-énekesnő arcára van írva az anyaság minden öröme. Gyönyörű hasát bátran mutogatja a 21 éves Adél, aki első gyermekét Istenes Bencével várja közösen. Sokakat meglepett, hogy ilyen fiatalon vállaltak babát, de az egymás iránti szeretetük tapintható, így úgy gondoljuk nagyszerű szülő válik majd belőlük.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: popsugar.com, instagram.com/adelcsobot, rte.ie

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!