Sztárok

Szűzen haltak meg: híres emberek, akik egész életükben megtagadták maguktól a testi gyönyört

Akad néhány olyan híresség, aki csak és kizárólag a munkájának, a hitének élt, és sosem áldozott a testi szerelem oltárán. Szomorú vagy sem, ők bizony szűzen haltak meg.

Sosem szexeltek

Egy csomó híres, sikeres ember úgy ment sírba, hogy soha nem tapasztalhatta meg a szex szépségeit. Pedig épp róluk azt gondolhatnánk, hogy az életük során megszerzett hírnevüknek köszönhetően könnyen találhattak volna partnert. De ahelyett, hogy trófeákat és szerelmet, kalandokat gyűjtött volna ez a 10 ember, inkább egy magasabb hatalomnak vagy éppen a munkájának, hivatásának szentelte élete minden percét, amibe nem fért bele olyan hétköznapi dolog, mint a szex.

Kíváncsi vagy, kik voltak ők?

Kattints a galériára!

1. Andy Warhol A pop-art irányzat központi figurája, Andy Warhol a szexualitásával – és általában a magánéletével kapcsolatban – sok mindent titokban tartott a nyilvánosság előtt. A képzőművész nyilvánosan bevallotta, hogy homoszexuális és a saját szüzességét sem szégyellte. Bár a művészetét, életvitelét és híres partijait erősen jellemezte a szexuális szabadosság, ő maga világ életében szégyenlős típus volt.
Kattints a további képekért!

A 200 évvel ezelőtt született Viktória királynő óriási szexuális étvággyal rendelkezett. Jelentős időt töltött azzal, hogy élményeit megörökítse a naplóiban.

Forrás: elitedaily.com, Leadfotó: Pictorial Parade/Archive Photos/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sztárok
A 75 éves színész Geszti Péter Adom a napom című műsorában elevenítette fel a megrázó történetet.
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...