Ők a sztárvilág legjobb bikinis női – félmeztelen, szexis képeikért megőrül a világ

Kim Kardashian, Rihanna, Jennifer Lopez és még egy sor dögös sztár dobta le a textilt és vetkőzött le egy szál (szinte semmit sem takaró) bikinire a közösségi médiás felületén – most végre megmutatjuk nektek szexis bikinis képeiket, melyekért megőrül a fél világ!

Ők aztán nem szégyenlősködnek

Itt a nyár, itt a napsütés, és persze a nagy meleg: a kedvenc sztárjaink sem bírják a hőséget – legalábbis mi úgy gondoljuk, hogy csak azért töltenek fel félmeztelen képeket a különböző közösségi médias oldalaikra, mert egyszerűen nem bírják a hőséget. Ez azonban nincs így, nagyon nem!

Vannak ugyanis olyan a sztárok, akik annyira takargatják magukat, hogy még egy privát strandon sem láthatjuk őket bikinire vetkőzve, mert stólával fedik le az egész testfelületüket (gondolunk itt Julia Robertsre, Natalie Portmanra vagy Emma Thompsonra). Vannak azonban olyan híres hölgyemények, akik mindig megragadják az alkalmat arra, hogy egy szál bikinire vetkőzhessenek és a nagyérdemű megcsodálhassa a “csodás” domborulataikat – nos, a celebritások világában inkább belőlük van a több! A ráadás pedig az, hogy az ő bikinis képeik posztolásához különösebben meleg időre és sunshinera sincsen nagy szükség: a fotók így is-úgy is az felkerülnek az Instagramra.

Ennek okán most össze is gyűjtöttük nektek az idei 2021-es év legvadítóbb, legszexisebb bikinis sztárfotóit, melyeket eddig több million likeoltak!

Salma Hayek

Egyszerűen hihetetlenül dögös a mexikói színésznő, aki már a 48. életévét (!) tapossa. Ezt a fotót január elején posztolta, mikor férjével, a milliárdos François-Henri Pinaulttal és 15 éves kislányukkal, Valentinával a Maldív-szigeteken nyaraltak. Az biztos, hogy neki nincs mit takargatnia!

Kíváncsi vagy a többi szexis sztár bikinis fotójára? Kattints a képgalériánkra és megmutatjuk neked a legjobbakat!

Jennifer Lopez A latin dívától sem furcsa, ha a kelleténél egy kicsit kevesebb ruha van rajta: fellépéseit például rendszerint csak egy body-ban és egy harisnyában tartja meg, ezért nem is szokatlan tőle, ha a közösségi médiájára bikinis képet posztol.
Kattints a további képekért!

Channing Tatum nem szeretne többet meztelenkedni a filmvásznon, mert állítása szerint csak azért alkalmazzák, mert van kockahasa.

Fotó: Instagram
Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak