Tom Cruise, Kate Hudson és sztárok, akikről nem is gondolnád, hogy tudnak énekelni

Igazi multitalentumok!

Éneklő sztárok

A zenés filmek mindig nagyon népszerűek voltak, ráadásul lehetőséget adtak arra, hogy megtudjuk, egy-egy színésznek milyen kiváló énekhangja is van. Elég csak a zenészekről szóló életrajzi filmekre gondolni, mint amilyen A nyughatatlan Reese Witherspoonnal és Joaquin Phoenix-szel a főszerepben, de Gwyneth Paltrow, Mery Streep, Keira Knightley és Bradley Cooper is játszottak már el énekeseket a filmvásznon. Más részről ott van az a számtalan sztárparádét felvonultató musical az utóbbi évekből, mint a Chicago (többek között Renee Zellweger és Catherine Zeta-Jones főszereplésével), a Moulin Rouge (Nicole Kidman, Ewan McGregor), a La La Land (Emma Stone, Ryan Gosling), a Nyomorultak (Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Hugh Jackman és sokan mások), vagy éppen a Mamma Mia, ami bár nem a benne szereplő színészek énekhangja miatt lett közönségkedvenc, de örökké hálásak leszünk neki, amiért lehetőséget adott arra, hogy halljuk énekelni Colin Firth-t, Pierce Brosnant és Bill Skarsgardot.

Jelen cikkünkben azonban most nem rájuk koncentrálunk, hanem azokra a hollywoodi sztárokra, akikről kevésbé köztudott, milyen remek énekhanggal vannak megáldva. Lapozd fel a galériánkat és hallgasd meg őket!

Zooey Deschanel és Joseph Gordon-Levitt hosszú évek óta jó barátok. Együtt szerepeltek az 500 nap nyár című filmben, ami után közös zenei projektekbe is belefogtak, és bár egyikük sem lesz egyhamar a slágerlisták legújabb éllovasa, azért kellemes elhallgatni a dalolászásukat.
Kattints a további képekért!

Legutóbb a színészlegenda osztott meg magáról egy videót, amin vidáman táncikál, de nem ő az egyetlen, akinek benne van a bugi a lábában.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!