A vérében van a zene: Czutor Zoli kisfia még csak nyolcéves, de már igazi rocksztár

Simon énekel, basszusgitáron játszik, és a dobok mögött is megállja a helyét.

Nagyon tehetséges zenész Czutor Zoli kisfia

Czutor Zoli büszke ötgyermekes apuka. Második házasságából Garab Ildikóval, amely 2006-ban ért véget, 3 már felnőtt gyermeke van: Levente, Szonja és Győző. Harmadik felesége a nála 20 évvel fiatalabb Kilián Zsanett, akitől két fia született, Simon 2012-ben, Miksa pedig 2016-ban. Bár gimisként Győző is nagy érdeklődést mutatott a zenélés iránt, ő végül a színház felé fordult, nemrégiben azonban kiderült, ki viheti tovább a zenei vonalat a családban. Simon ugyanis nyolcéves korára olyan zenei tehetséggel rendelkezik, ami nemcsak az ő korában ritka, de a nála idősebbek is megirigyelhetik. A Belmondo énekese az Instagram-oldalán nyújtott betekintést abba, mire képes fiatal kora ellenére a kisfia.

Ahogy figyelem, hogy Simi fiam (8 és fél évesen) hogyan fedezi fel a Beatles dalokat, nekem is újra nagy kaland és döbbenetes út. Számtalan új szemszögből és sokkal nagyobb rutin birtokában is páratlanul zseniálisnak tűnik a XX. század legnagyobb zenei formációja. Az pedig csak hab a tortán, hogy a kisfiam 1(!) hónap basszusgitározás után - a Höfner karácsonyi ajándék volt - komplett dalokat szed le vokálokkal, hangszerekkel. Szerintem ez is a Beatles páratlan és megismételhetetlen csodája” – írta közösségi oldalán a zenész.

Galériánkban megmutatjuk, mit tud a kis Simon!

Simi először az adventi időszakban tűnt fel édesapja Instagram-oldalán zenészként, itt éppen a dobok mögött mutatta meg a tehetségét. "Egyik legszebb szerelmes dalom. Mellettem ül, akinek írtam, a háttérben meg ennek a szerelemnek az első gyümölcse dobol" - írta a videóhoz Czutor Zoli.
Kattints a további képekért!

Szolnoki Péter és Török Tamás a karanténban sem tétlenkednek.

Leadfotó: instagram.com/czutorz

Oldalak

Szólj hozzá Te is!