Sztárok

Könnyek között vallott drámai kieséséről a Sztárban sztár leszek! versenyzője: „Ennek így kellett történnie”

A nagy sikerű tehetségkutató szombati és vasárnapi élő show-jában is két-két versenyző búcsúzott a műsortól – a Femcafe.hu a vasárnapi adás után kérdezte Szathmáry Ádámot és Szabó Fruzsit, hogy milyen érzések kavarognak bennük, és mik a terveik a jövőre nézve.

Óriási átalakulásoknak lehettünk szem- és fültanúi

Az egész ország izgatottan várta, hogy a középdöntő után elstartoljon a Sztárban sztár leszek! című műsor negyedik évadának első és második élő adása a hétvégén, ahol 16 tehetséges énekes mutathatta meg a színpadon énektudását és színészi tehetségét egy híres magyar vagy külföldi előadó bőrébe bújva. A szombati napon Majka és Köllő Babett csapata nyűgözte le a mestereket és a nézőket a hihetetlen átalakulásokkal, míg vasárnap Tóth Gabi és Pápai Joci versenyzői bizonyították, hogy nekik bizony a színpadon a helyük. A két élő show tele volt izgalmakkal, nagy pillanatokkal, na meg persze drámával is, hiszen mindkét este végén két énekesnek kellett elbúcsúznia a versenytől: szombaton a Justin Biebert megformáló Daróczi Bence, valamint a Sean Kingstonként hatalmas bulit csináló Csonka Mike esett ki, így őket ezen a héten már nem láthatják a nézők. Vasárnap aztán ismét nyolc versenyző ragadott mikrofont, de Szathmáry Ádámnak és Szabó Fruzsinak sajnos nem sikerült eléggé meggyőznie a mestereket és a nézőket arról, hogy a műsorban a helyük, így számukra véget ért a Sztárban sztár leszek! idei évada. Az élő show után Ádámot és Fruzsit kérdeztük arról, milyen érzések kavarognak bennük a kiesés után, de arról is faggattuk őket, mik a terveik a zenét illetően a jövőben – egyikük könnyek között vallott.

Lapozz a rövid beszélgetésekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!
Sztárok
Aki viszont szeretne belekóstolni a gasztronómiába, annak kötelező lesz megnéznie ezeket a Lidl videókat, mivel valóban páratlanok.
Lifestyle
Persze először felmerül a nagy kérdés, hogy a pulykatojás egyáltalán ehető-e, és le lehetne-e cserélni a csirketojásokat pulykára?