Sztárok

Más jövő vár rá, mint a testvéreire? Sarolta hercegnő lehet az első a királyi családban, aki megtöri az egyik legrégebbi tradíciót

Könnyen előfordulhat, hogy Sarolta hercegnő lesz a brit királyi család első tagja, aki örökre megváltoztatja a palota egyik régi hagyományát.

Szülei is támogatják

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Sarolta hercegnő a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja, annak ellenére is, hogy mindössze 8 esztendős. Elragadó kisugárzást örökölt édesanyjától, Katalintól, aki arra is kiemelt figyelmet fordít, hogy lánya mindig stílusosan lépjen a nyilvánosság elé - ennek köszönhetően Sarolta már most divatikonnak számít, amit jól bizonyít az is, hogy a rajongók néhány nap alatt elkapkodják az üzletekből az általa viselt ruhadarabokat, valamint kiegészítőket. S bár szülei fokozottan óvják őt a reflektorfénytől, az idő előrehaladtával egyre több érdekesség lát napvilágot a hercegnővel kapcsolatban - nemrég például kiderült, hogy ő lehet az első, aki megtöri a palota egyik fontos, nagyon régi hagyományát. Részletek a galériában!

Tudvalevő, hogy Sarolta hercegnő igazán aktív életmódot folytat, a kedvenc mozgásformája pedig nem más, mint a tánc. Ezt egyébként szintén Katalin hercegnétől örökölte, aki egy szem lányához hasonlóan sokféle sportágért rajong.
Kattints a további képekért!

Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.

Leadfotó: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.