Szívfacsaró üzenetben búcsúzott Gesztesi Károlytól a fia

A színész 19 éves fia, Márk megszólalt a tragédia után.

Gyászol az ország

Mindenkit megrázott a tragikus hír, hogy váratlanul elhunyt az ország közkedvelt színművésze és szinkronszínésze, Gesztesi Károly. Korábban mi is hírt adtunk arról, hogy az 56 éves művész szombaton délután a budapesti Ferdinánd híd lábánál haladt, mikor autójában hirtelen rosszul lett, lehúzodott az útról és kihívta magára a mentőket. A kiérkező szakemberek azonban sajnos már nem tudták megmenteni az életét. A Blikk úgy tudja, a színész a moziban volt délután, onnan indulhatott el, amikor rosszul lett. Gesztesi ezután Szegedre akarta venni az útját, ahol este hét órától a Páratlan páros című darabbal lépett volna fel.

Búcsúznak tőle

Családja, kollégái és a közönség is megrendülve próbálja elfogadni a megmásíthatatlan tényt. Többen a közösségi médiában búcsúztak el az ideje korán eltávozó színésztől, egy-egy fotó és megható írás kíséretében. Tegnap éjjel a színész fia, Gesztesi Márk is írt édesapjához egy szívhez szóló üzenetet.

"Papika! Már most iszonyatosan hianyzol nekem! Nemtudok sok mindent most írni.
Azt mondtad ma nekem hogy éjfélkor talalkozunk otthon! Így búcsúztunk ma el. Én még mindig várlak de Tudom hogy már nem jössz haza, de hiszem hogy talalkozni fogunk még. Nagyon nagyon szeretlek téged. Ígérem hogy büszke leszel rám és vigyázni fogok mindenkire
" - fogalmazott Márk.

Leadfotó: MTI

Oldalak

Szólj hozzá Te is!