Sztárok

Megvolt a kémia köztük - színészpárosok, akik a való életben is randiztak egymással

A színészek közti románcok nem számítanak újdonságnak, olykor elkerülhetetlen, hogy a különféle romantikus filmekben alakított szerelmespárok tagjai a való életben is egymásra találjanak.

Szerelemmel fűszerezett munka

Kérdéses, hogy vajon a forgatáson kialakult románcok jó dolognak tekinthetőek-e, vagy sem. Persze szívmelengető belegondolni, hogy kedvenc romantikus filmjeink szereplői a valóságban is egymásba habarodnak, egy-egy rosszul sikerült románc viszont akár az egész forgatásra rányomhatja a bélyeget és rendkívül kellemetlen helyzeteket tud teremteni. Gyakran előfordulhat, hogy a forgatáson kialakult szerelemből aztán tartós, esetleg életre szóló párkapcsolat lesz, de ez egy határozottan rizikós helyzet, amit nem biztos, hogy mindenki meg merne kockáztatni. Az viszont tény, hogy a valóban jelenlévő kémia és vonzalom bizony még forróbbá tudja varázsolni kedvenc romantikus drámáinkat. Ki tudja, talán kedvenc szenvedélyes jeleneteid mögött több áll, mint gondolnád! Nézd meg a galériát, ha kíváncsi vagy, mely sztárok randevúztak a való életben is egymással!

Penn Badgley és Blake Lively A két sztár a Gossip Girl sorozat forgatásán találkozott először, melyben egy szerelmespárt alakítottak. 2007-től 2010-ig voltak együtt, mivel azonban a sorozat egészen 2012-ig tartott (a szereplőik pedig össze is házasodtak) még a szakításukat követően is együtt kellett dolgozniuk. Szakításuk ellenére viszont Penn Badgley később azt nyilatkozta, Blake játszotta a döntő szerepet abban, hogy sikerült leküzdenie függőségét. „Blake nem ivott, a kapcsolatunk pedig bizonyos szempontból rákényszerített, hogy jobb útra térjek" - mondta a színész.
Kattints a további képekért!

Sok olyan híresség van, akinek a higiénia nem az erőssége, és nyíltan vállalja is, hogy nem túlzottan rajong a mindennapos mosakodásért.

Leadfotó: Getty Images, forrás: parade.com

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.