Sztárok

Szellő István a néhai szüleiről: "Még mindig előfordul, hogy szeretném felhívni őket, hogy tanácsot kérjek"

Az ország egyik legnépszerűbb híradósa meglepő kulisszatitkokat árult el a magánéletéről.

Nem él együtt a gyerekeivel

Szellő István hosszú évek óta az egyik legkedveltebb magyar híradós. A honi televíziózás legendás alakja ritkán beszél a magánéletéről, a Meglepetés magazin kedvéért azonban nemrégiben kivételt tett. Szellő elárulta például, hogy bár nem él együtt a négy gyermekével, mindmáig kiváló kapcsolatot ápolnak. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

"Négy gyerekem van. Nem élünk együtt, de nagyon jó kapcsolatban vagyunk. A nagyobb fiam, dr. Szellő András már 27 éves. Jogi diplomát szerzett, ügyvédbojtár. A másik fiam, a 21 éves Ádám, teniszező. Egy kaliforniai egyetemen tanult üzleti szakon. Most már teniszoktatóként is dolgozik. Tehetséges, szorgalmas srác, akárcsak a bátyja. És az ikrek, Manna és Alen sem kisgyerekek, 14 évesek. Pályaválasztás előtt állnak. A lányom állatorvos szeretne lenni, a harmadik fiam talán folytatja majd a hivatásomat. Érdekli a média és a kommunikáció" - idézte Szellőt a Blikk.
Kattints a további képekért!

Jakupcseket és férjét, Kliegl Ádámot a Hölgyválasz című előadás ősbemutatóján kapták lencsevégre.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az Ikrek kapcsolata szintet léphet: jöhet a házasság vagy a gyerekvállalás. Heti horoszkóp.
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...