Sztárok

Egykori asszisztense zaklatás miatt perelte be Robert De Nirót, a színészlegenda tagadja a vádakat

A vád szerint De Niro folyamatosan zaklatta egykori női alkalmazottját, emellett pedig olykor arra kérte, hogy mossa ki az ágyneműjét vagy épp vakarja meg a hátát. A kétszeres Oscar-díjas színésznagyság szerint "nonszensz" az ügy.

Ezekkel a vádakkal kénytelen szembenézni Robert De Niro

Graham Chase Robinson 2008-ban még De Niro asszisztenseként kezdte, később azonban a színész Canal Productions nevű cégének alelnöke lett. Robinson nemi diszkrimináció miatt perelte be a hollywoodi filmcsillagot és vállalatát. A nő állítása szerint a világhírű színész úgy kezelte őt, akár egy "irodai feleséget", nem egyszer arra kérte például, hogy vakarja meg a hátát, vagy mossa ki az ágyneműjét. Robinson emellett azt mondta, De Niro kevesebb pénzt fizetett neki, mint a férfi alkalmazottaknak, pedig azok munkája nem igényelt nagyobb szakértelmet vagy felelősséget, mint az övé. A nő ezen felül azt állítja, De Niro 11 éven keresztül illetlen tréfákkal traktálta.

De Niro és Robinson jogi csatározása 4 évvel ezelőtt vette kezdetét, de az ügy csak most jutott el a bíróságig.
Kattints a további képekért!

Az ország egyik legnépszerűbb híradósa meglepő kulisszatitkokat árult el a magánéletéről.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Home&Design
Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.
Fashion&Beauty
A divat világában a változás az egyetlen állandó tényező, most pedig egy új, meglepő trend kezd teret hódítani: a haj lenövése.
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...