Sztárok

Szandi lánya bombaformában van: megmutatta lenyűgöző idomait a 22 éves Blanka - Fotók

Az impozáns énekhanggal rendelkező sztárcsemete tavaly döntött úgy, hogy egy időre a tengerentúlra költözik. Blanka jelenleg au pairként dolgozik az Egyesült Államokban, s káprázatos fotóival rendre derűt csempész itthoni rajongói szívébe.

Nem bánta meg a döntését

A közkedvelt énekesnő, Szandi lánya, a 22 esztendős Bogdán Blanka zsenge kora ellenére jelentős rajongótáborral rendelkezik. Régóta köztudott, hogy az ifjú sztárcsemete is örökölte édesanyja kivételes zenei tehetségét - pazar énektudását számtalan alkalommal megcsillogtatta már, viszont jelenleg úgy tűnik, mégsem érez magában elég késztetést, hogy - a családi hagyományt követve - ő is művészi babérokra törjön. Tavaly a Femcafe.hu is megírta, hogy Blanka hatalmas fába vágta a fejszéjét: úgy határozott, egy időre a tengerentúlra, az Egyesült Államokba költözik, ahol jelenleg is au pairként keresi a kenyerét. Szandi lányát az sem tántorította el a nagy kalandtól, hogy előre tudta: a szívét a honvágy emészti majd az Újvilágban, hiszen nemcsak családjától, de szerelmétől is búcsút kell vennie, ha valóban elhagyja az országot. Érdekesség, hogy a fiatal Blanka annak ellenére a külföldi munkavállalás mellett döntött, hogy már felvételt nyert egy magyarországi egyetemre, sőt meg is kezdte felsőfokú tanulmányait. A 22 éves lány ugyanakkor cseppet sem bánta meg döntését: minden jel arra mutat, hogy remekül érzi magát az Egyesült Államokban - a közösségi médiában ráadásul rendre fénykép- és videófelvételekkel illusztrálja varázslatos mindennapjait. Most következő galériánkban megmutatjuk, hogyan is üti el az időt Amerikában Szandi gyönyörű fiatal nővé cseperedett gyermeke.

Tekintsd meg képgalériánkat: álomalakot villant a 22 esztendős Blanka!

A 22 esztendős Blanka előszeretettel időzik Miamiban: a jelek szerint szerfelett élvezi a hamisítatlan karibi hangulatot és a soha véget nem érő nyarat.
Kattints a további képekért!

Fehérvári Gábor Alfréd úszik a boldogságban. Az énekes képet is mutatott újszülött kisfiáról.

Leadfotó: Facebook / Blanka Bogdán

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.