Sztárok

Honvágy facsarja Szandi lányának szívét Amerikában: Blanka egy évre szakadt el a családjától

Élete egyik legnagyobb kalandjába vágott bele Szandi lánya, Bogdán Blanka: a fiatal lány egy évre Amerikába költözött.

Nagy kalandon vesz részt

Szandi 21 éves nagylánya fiatalkora ellenére már most jelentős népszerűségnek örvend: azon túl, hogy hatalmas rajongótábort tudhat a magáénak a közösségi média oldalain, kivételes hangjával is rengeteg ember szívébe belopta magát az évek során. Az énekesnő méltán lehet büszke gyönyörű lányára, hiszen Blanka nemrég komoly döntést hozott: elköltözött a tengerentúlra, s jelenleg au pairként dolgozik. Az utazást már 2020 óta tervezte, de egészen idáig – tőle független okok miatt – a nagy kalandra nem tudott sor kerülni. Idén végre sikerült megvalósítania az álmát és jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik, a kint megélt élményeiről pedig rendszeresen beszámol a hivatalos YouTube csatornáján. A családja bizonyára nagyon boldog, hogy Blanka ilyen céltudatosan éli az életét, de természetesen mindeközben már alig várják, hogy újra otthon legyen – ráadásul a fiatal lánynak is honvágya van.

A Story magazin azt írja: Blanka ugyan szülői támogatással, de szinte mindent egyedül intézett az utazással, a költözéssel és a kint végzett munkájával kapcsolatban. Nagyon ambiciózus, és annak ellenére akart kint dolgozni, hogy itthon felvették egyetemre és egy évet már el is végzett. – Nem könnyű ismert ember gyerekének lenni. Blanka úgy nőtt fel, hogy mindig azt hallotta, ő Szandi és Bogdán Csaba lánya. Nem csoda, ha felnőtt fejjel szeretné végre megtudni, ki is ő valójában. Szeretne végre saját jogon, a saját nevén érvényesülni – mondta az énekesnő.
Kattints a további képekért!

A rövid, de annál meghatóbb videóban Szandi és Blanka láthatóak, ahogy a füvön ülve énekelnek angolul egy szívhez szóló country dalt, az eredmény pedig szó szerint hidegrázós lett: Blankát pont olyan fantasztikus tehetséggel áldotta meg a sors, mint közkedvelt édesanyját.

Leadfotó: Instagram/ Szandi

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Tegnap este a hazai sztárvilág krémje hivatalos volt Demeter Richárd exkluzív divatbemutatójára, ahol a tervező a legújabb és eddigi legszemélyesebb kollekcióját mutatta be a közönségnek. A kifutón...
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.