Elon Musk újra szingli! Három év után szakított gyermeke anyjával

A hónap elején még együtt jelentek meg egy nyilvános rendezvényen.

Vége a szerelemnek

Szakított Elon Musk, a Tesla és a SpaceX tulajdonosa, multimilliárdos újító, a világ egyik leggazdagabb embere és kedvese, Grimes, akit énekesnőként ismert meg a világ pár évvel ezelőtt. Az ötvenéves üzletember és 33 éves kedvese három év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják, erről pedig először a PageSix adott hírt pénteken.

Musk úgy nyilatkozott, „félig” mentek szét, de továbbra is jó kapcsolatban maradtak egymással, rendszeresen találkoznak és közösen nevelik egyéves közös kisfiukat, a különleges nevet viselő X Æ A-Xii Muskot.

A SpaceX-nél és a Teslánál végzett munkám megköveteli, hogy időm nagyrészét Texasban töltsem vagy a tengerentúlon legyek, míg Grimes elsősorban Los Angelesben dolgozik. Átmenetileg Grimes és X baba is nálam maradnak egy vendégszobában” – árulta el az üzletember.

A páros 2018-ban kezdett randizni, fiuk 2020 májusában látta meg a napvilágot. Utolsó közös nyilvános megjelenésük a Met Gálán volt, amit idén szeptember elején rendeztek meg. Bár a vörösszőnyegen Grimes egyedül jelent meg, Musk később a gála helyszínén csatlakozott hozzá. A milliárdos által rendezett after party-n is együtt mutatkoztak, majd a következő nap együtt hagyták el New Yorkot.

Musk egyébként korábban Justine Wilson író házastársa volt, akivel öt gyermekük született (akik sokkal hagyományosabb neveket kaptak): az ikrek, Griffith és Xavier most 17 esztendősek, hármas ikreik – Damian, Saxon és Kai – pedig tizenötévesek. A Tesla igazgatója ezután kétszer is elvette a Westworld című sorozatból ismert Talulah Riley-t, majd Amber Heard színésznővel is randizott, aki ekkor épphogy csak túl volt Johnny Deppel való viharos házasságán.

Az 56 éves Linda Evangelista közösségi oldalán törte meg a több éves csöndet.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak