Sztárok

Szabó Zsófinak újabb híres hódolója akadt: Fluor és Shane Tusup után egy sármos magyar énekes is felfigyelt a gyönyörű műsorvezetőre

Két hónapja annak, hogy bombaként robbant a hír, miszerint szakított Szabó Zsófi és Shane Tusup – a műsorvezetőnő azóta kivirult, szépségére pedig bizony még a hazai ismert férfiak is felfigyelnek.

Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment

Tavaly decemberben mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Hosszú Katinka exe, Shane Tusup és Szabó Zsófi egy párt alkotnak, kapcsolatuk pedig szélsebesen száguldott, hiszen februárban, Monacóban megtörtént a lánykérés is. Az úszóedző akkor egy gyönyörű gyűrűvel lepte meg kedvesét a festői helyszínen, az eljegyzés híre pedig ledöbbentette az embereket, akik túl gyorsnak ítélték ezt a lépést, na persze akadt köztük bőven olyan is, aki gratulációját fejezte ki a párnak. „2022.02.22 22:22-kor azt mondta, szeretné, ha együtt élnénk le az életünk. Megkérdezte, szeretném e… Szeretném” – írta akkor posztjában Zsófi, Shane pedig hasonlóan fogalmazott. „2022.02.22 22:22-kor a világ legszerencsésebb férfijává tett. Életem szerelme igent mondott” – jelentette be az örömhírt Tusup. Nos, a lánykérésből azonban nem lett esküvő, ugyanis a sztárpár májusban szakított: egy közös közleményben tudatták, hogy külön utakon folytatják életüket, és felbontották az eljegyzést, az okokat azonban nem tárták a nyilvánosság elé. Shane és Zsófi azóta sem békült ki, így jelenleg a hírek szerint mindketten a szinglik táborát erősítik, habár a csodaszép műsorvezetőnek akadnak bőven udvarlói – a minap az emberek például arra lettek figyelmesek, hogy egy sármos magyar énekes is Zsófi csodálói közt végezte, ugyanis a zenész fáradhatatlanul lájkolja Szabó összes posztját. Vajon újabb sztárpár van alakulóban?

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!