Ezért nem vállal gyermeket Szabó Zsófi - Elárulta, mire várnak férjével

Szabó Zsófi a gyermekvállalásról mesélt. Elárulta, miért nem lehet még közös gyermekük Zsoltival.

Szabó Zsófi szeretne összeköltözni a férjével

A 28 éves Szabó Zsófi tavaly októberben mondta ki az igent férjének, Zsoltinak egy mesebeli és csodálatos esküvőn, amiről még biztosan sokáig beszélni fognak. A szerelmesek azonban azóta sem élnek együtt, Zsófit Budapesthez köti a munka, hiszen az RTL Klub műsorvezetője, míg féjre Nyíregyházán működteti sikeres vállalkozását. A kétlaki élet azonban fárasztó, hosszú távon pedig nagyon nehezen fenntartható.

"Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még so­káig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai. Igazából a lovak kötnek minket Nyíregyházához. Ez egy életforma, ami teljes embert igényel és pénzkeresési lehetőség is. Budapesten tartani lovakat drága, viszont ez mind meg van ott, Nyíregyházán" - árulta el a Borsnak Zsófi, aki hozzátette, ha minden kötél szakad, akkor képes lenne áldozatot hozni a házasságáért.

"A szerelmemért, a férjemért bármire képes vagyok, de a közös terveink között az szerepel, és jelenleg ezen is dolgozunk, hogy a fővárosban rendezzük be az életünket. Nem szeretném feladni a karrierem, és ezt Zsolti sem kérné" - mondta.

Fotó: facebook.com/szabozsofi

Oldalak

  • 1
  • 2