Sztárok

Sylvester Stallone legidősebb lánya szemet gyönyörködtető szépség: a 26 éves Sophia mindenkit ámulatba ejt bomba alakjával

A napra lehet nézni, de rá nem: Sylvester Stallone legidősebb lánya, Sophia gyönyörű nővé érett, külsejéről csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni.

Szőke bombázó

Tavaly nyáron bombaként robbant a hír, miszerint a 76 éves akciósztár, Sylvester Stallone és harmadik felesége, Jennifer Flavin kapcsolata menthetetlenül megromlott. Hetekig az volt a téma a sajtóban, hogy a modell beadta a válókereset, és már mindenki botrányos vagyonmegosztási perre készült – ám végül amilyen hirtelen jött a szakítás híre, olyan gyorsan ki is békültek, azóta pedig boldogabbak, mint valaha. Jelenleg csakis egymásra koncentrálnak, valamint három közös lányukra, akik mind S betűvel kezdődő nevet kaptak – a legkisebb a 20 éves Scarlet, a másodszülött a 24 éves Sistine, a legidősebb pedig a 26 esztendős Sophia, aki húgaihoz hasonlóan kiváló géneket örökölt. Nem csoda, hogy már évekkel ezelőtt szemet vetett rá a modellszakma, s édesapja nyomdokait követve jó úton halad a csillogás felé. Galériánkban megmutatjuk, milyen bombázó nővé cseperedett Rambo és Rocky megformálójának legidősebb lánya:

Stallone 1997 májusában vette feleségül Jennifer Flavin modellt, aki néhány hónappal az esküvő előtt hozta világra első közös lányukat Miamiban. Sophia születési rendellenességgel, lyukkal a szívén látta meg a napvilágot, később azonban sikeres operáción esett át.
Kattints a további képekért!

Az amerikai asztrológusnak hosszú élet adatott: 98 esztendősen hajtotta örök álomra a fejét. Különleges egyéniségnek számított: nemcsak az üzleti életben, de táncosként is megállta a helyét, a bulvárlapok címoldalára azonban gyakran plasztikai műtétei okán került.

Leadfotó: Todd Owyoung/NBC via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...