Sztárok

Sylvester Stallone legidősebb lánya szemet gyönyörködtető szépség: a 26 éves Sophia mindenkit ámulatba ejt bomba alakjával

A napra lehet nézni, de rá nem: Sylvester Stallone legidősebb lánya, Sophia gyönyörű nővé érett, külsejéről csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni.

Szőke bombázó

Tavaly nyáron bombaként robbant a hír, miszerint a 76 éves akciósztár, Sylvester Stallone és harmadik felesége, Jennifer Flavin kapcsolata menthetetlenül megromlott. Hetekig az volt a téma a sajtóban, hogy a modell beadta a válókereset, és már mindenki botrányos vagyonmegosztási perre készült – ám végül amilyen hirtelen jött a szakítás híre, olyan gyorsan ki is békültek, azóta pedig boldogabbak, mint valaha. Jelenleg csakis egymásra koncentrálnak, valamint három közös lányukra, akik mind S betűvel kezdődő nevet kaptak – a legkisebb a 20 éves Scarlet, a másodszülött a 24 éves Sistine, a legidősebb pedig a 26 esztendős Sophia, aki húgaihoz hasonlóan kiváló géneket örökölt. Nem csoda, hogy már évekkel ezelőtt szemet vetett rá a modellszakma, s édesapja nyomdokait követve jó úton halad a csillogás felé. Galériánkban megmutatjuk, milyen bombázó nővé cseperedett Rambo és Rocky megformálójának legidősebb lánya:

Stallone 1997 májusában vette feleségül Jennifer Flavin modellt, aki néhány hónappal az esküvő előtt hozta világra első közös lányukat Miamiban. Sophia születési rendellenességgel, lyukkal a szívén látta meg a napvilágot, később azonban sikeres operáción esett át.
Kattints a további képekért!

Az amerikai asztrológusnak hosszú élet adatott: 98 esztendősen hajtotta örök álomra a fejét. Különleges egyéniségnek számított: nemcsak az üzleti életben, de táncosként is megállta a helyét, a bulvárlapok címoldalára azonban gyakran plasztikai műtétei okán került.

Leadfotó: Todd Owyoung/NBC via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Harry herceg nyitott lenne a békülésre, főleg most, hogy édesapja, III. Károly, valamint sógornője, Katalin hercegné is súlyos betegségben szenvednek. Vajon van egyáltalán erre esély?
Fashion&Beauty
A dús szemöldök az egyik legnagyobb trend idén, amiről mindenki csak álmodozik. Azonban, ha megfogadsz pár egyszerű tippet, gyorsan elérheted a tökéletes formát, méghozzá természetes úton, rövid idő...
Lifestyle
Már vészesen közeledik a tavasz, viszont már így is sokan szeretnek a kertben szöszmötölni. Van is egy trükk, amit érdemes lesz majd bevetni!