Sztárok

Megvan az oka: Katalin hercegné valósággal rosszul van, ha ezt a színt kell viselnie

Ha nyilvános megjelenésről van szó, Katalin hercegné tudatosan kerül egy bizonyos színt – nem véletlenül.

Szóba sem jöhet

Katalin hercegné hosszú ideje a világ egyik legnagyobb divatikonjának számít, aki teljesen mindegy mikor, hol és hogyan jelenik meg, garantáltan leveszi az embert a lábáról. Vilmos gyönyörű feleségének mindig sikerül az alkalomhoz illő legtökéletesebb ruhát kiválasztania, és minden körülmények között a királyi családhoz méltó módon fejezné ki magát. Köztudott az is, hogy imád kísérletezni a különböző stílusjegyekkel, fazonokkal, összeállításokkal és anyagokkal, mindez pedig a színekre is igaz – egyet kivéve. Van egy árnyalat, amit tudatosan kerül, sőt ha rajta múlna, soha nem is viselné – a múltban csak egyszer-egyszer lehetett látni rajta, ennek pedig megvan az oka. Részletek a galériában!

Katalin hercegné a brit királyi család legkedveltebb tagja, köszönhetően annak, hogy bájos, mosolygós és közvetlen. Népszerűségét emellett kitűnő stílusérzékének is köszönheti: mindig élen jár a divat terén, öltözködését pedig világszerte nagy rajongás övezi.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegnét sokszor látni hivatalos eseményeken az egyik kedvenc ruhájában, azonban eljön majd az idő, amikor soha többé nem viselheti a nyilvánosság előtt.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images
Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...