Sztárok

Sylvester Stallone életveszélybe került a forgatás alatt

Az olasz származású amerikai színész, filmrendező, forgatókönyvíró és festő legnagyobb sikereit olyan akciófilmekkel érte el, mint a Rambo-sorozat vagy éppen a Rocky – utóbbival kapcsolatban elárulta, hogyan hozta magát élete formájában.

A hírnév ára

Nincs olyan ember, aki életében egyszer legalább ne hallotta volna Sylvester Stallone nevét – az ünnepelt színész a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen olyan örökzöld filmeket köszönhetünk neki, mint a Rambo, az Oscar, az Állj, vagy lő a mamám!, a Függő játszma, A feláldozhatók vagy éppen a Rocky-sorozat. A nyolc filmből álló boksz-saga központi alakja a bokszolóból lett bajnok Rocky Balboa amerikai ökölvívó, akit Stallone alakított, azt viszont csak kevesen tudják, hogy a filmek többségét is ő maga írta és rendezte. A film alapötletét egy hírhedt Muhammad Ali-Chuck Wepner mérkőzés ihlette, a forgatókönyv pedig mindössze három nap alatt elkészült, de a költségvetés is alacsony volt, csupán egymillió dollár. Az 1976-ban készült Rocky váratlan siker lett az egész világon, a film pedig tíz Oscar-jelölést is kapott, amiből hármat meg is nyert. Sylvester Stallone egy csapásra világsztár lett, ezért azonban keményen meg kellett küzdenie – saját bevallása szerint a legjobb formában a Rocky 3-ban volt, ennek azonban komoly ára volt, ugyanis a színész életveszélybe került.

Stallone a forgatásra természetesen nem csak a konditeremben készült az edzésekkel, hanem komoly diétát is kellett követnie, amit olyan szigorúan betartott, hogy ezzel veszélybe sodorta az életét.
Kattints a további képekért!

Linda Ann Grayt rendezőként, producerként és modellként is ismerheti a világ, a legtöbben mégis Samantha Ewingként emlegetik a mai napig az immáron 81 éves színésznőt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős...
Utazás
De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!