Sztárok

Lebukott: titokban érkezett Budapestre Arnold Schwarzenegger, itt kapták lencsevégre

Arnold Schwarzenegger a belvárosban járt: a világhírű színészt és egykori kormányzót a magyar fővárosban fotózta le egy szemfüles járókelő, arról azonban egyelőre nincs információ, miért érkezett hazánkba a Terminátor filmek sztárja.

A belvárosban kávézott

Mint arról korábban a femcafe.hu is beszámolt, nemrég Magyarországon forgatott John Travolta 21 éves lánya, Elle Bleu, akit híres édesapja is elkísért hazánkba. A hollywoodi színészlegenda gyermeke a Get Lost című film egyik szereplőjeként tűnik fel majd a vásznon, a produkció egyes jelenetei pedig exkluzív hazai helyszíneken forogtak. A Ponyvaregény sztárja találkozott Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Káel Csaba filmügyi kormánybiztossal is, de szerencsére a kikapcsolódásra is jutott ideje, míg nálunk tartózkodott – egy budapesti szórakozóhelyen csípték el a Vigadó közelében, méghozzá a Duna partján horgonyzó Waka nevű partihajón. Később ismét visszatért Magyarországra, akkor azonban már azzal a céllal, hogy saját repülőgépével hazavigye a lányát. Most pedig egy újabb világsztár látogatott el kis hazánkba, igaz, Travoltától eltérően az ő érkezésére egyáltalán nem számított senki: az Index egyik olvasója épp egy céges rendezvényre igyekezett szombat este, amikor kiszúrta a Széchenyi térnél kávézgató Arnold Schwarzeneggert, s gyorsan lőtt is róla egy fotót. A testépítőből lett színész épp az az eucharisztikus világkongresszus gyertyás körmenetéről készített pár képet, miközben három férfi társaságában iszogatta forró italát a Four Seasons Hotel teraszán – a Blikk szerint egyikőjük az a Szedlacskó Ádám, akivel a filmsztár baráti kapcsolatot ápol és szinte minden nap beszélnek. 2019-ben Schwarzenegger többször is járt Magyarországon: egyrészt beszédet mondott néhai jó barátja, Andy Vajna temetésén, másrészt hazánkban forgatták a Terminator 6. részének több jelenetét – akkoriban például biciklizés közben is kiszúrták a Városligetnél.

A tízéves kislány szenzációs rekordot állított, amit a világsztár sem hagyott szó nélkül.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...
Lifestyle
A tulipán virágzása elképesztő és káprázatos látvány, viszont ahhoz, hogy sokáig tartson a csoda, meg kell adni a növényeknek a megfelelő gondoskodást.
Sztárok
Balogh Levente és a kislánya között nagyon jó a kapcsolat. Ez onnan is látszik, hogy Szimi oda is tud pörkölni néha az édesapjának.