Sztárok

Titokban megházasodott Katalin hercegné sármos öccse – Itt az első esküvői fotó

A menyegzőn a vőlegény nővére, Katalin hercegné és a trónörökös Vilmos herceg is ott voltak. Íme, az első fotó James Middleton esküvőjéről.

Elkelt Katalin hercegné sármos öccse

A hétvégén kimondta a boldogító igent Katalin hercegné 34 éves öccse, James Middleton. Választottja a csodaszép francia származású, pénzügyi elemzőként dolgozó Alizée Thevenetre esett, akivel 2018 óta alkotnak egy párt, miután egy londoni privát klubban a férfi kutyájának köszönhetően megismerkedtek. Az eljegyzésre már egy évvel később sort kerítettek, a nagy napot azonban kétszer is el kellett halasztani a Covid-járvány miatt. Az esküvőt a francia Riviérán tartották a barátaik és a családtagjaik körében, így a vendégek között volt Vilmos herceg és Katalin hercegné, valamint a vőlegény másik nővére, Pippa Middleton és üzletember férje, James Matthews is.

James vasárnap az Instagram-oldalán osztotta meg az első fotót, amelyen friss házasokként szerepelnek ifjú arájával. „Tegnap a családunk, a barátaink és persze pár kutya kíséretében feleségül vettem az életem szerelmét Bormes-les-Mimosas gyönyörű falvában. Nincsenek rá szavak, mennyire boldog vagyok” – írta a kép alá az újdonsült férj.

Tudj meg többet az ifjú párról, lapozd fel a galériánkat!

James a legfiatalabb a Middleton-testvérek sorában. Először nővére, Katalin és Vilmos herceg 2011-es esküvőjén figyelt fel rá a világ, milliók szeme tapadt rá, amikor a szertartás alatt a Bibliából olvasott fel.
Kattints a további képekért!

A hercegné édesanyja igen jól tartja magát, a nyilvánosság előtt azonban csak ritkán mutatkozik.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!