Sztárok

„Nem volt kérdés, hogy ő kerüljön hozzánk” – Új taggal bővült Sydney van den Bosch családja

Sydney van den Bosch amióta az eszét tudja, rajong az állatokért, férjével, Egerszegi Tamással pedig van is egy közös kutyájuk – nemrég új fejezet kezdődött a család életében, ugyanis örökbe fogadtak egy újabb négylábút.

Hatalmas állatbarát

A gyönyörű szépségkirálynő, Sydney van den Bosch gyerekkora óta rajong az állatokért: nem csoda, hiszen mint arról már korábban is mesélt, igazi kutyaimádó családban nőtt fel, volt, hogy egyszerre több négylábúval osztották meg az otthonukat. A modell nem is tudja házi kedvenc nélkül elképzelni az életét: férjével, Egerszegi Tamással közös kutyájuk már évek óta a család tagja, nemrég pedig új jövevénnyel bővült a família. Sydney részletesen elmesélte, hogyan került hozzájuk a kutyus, valamint arról is beszámolt, hogyan birkózik meg törékeny nőként a hétköznapokban két nagytestű házikedvenccel. Részletek a galériában!

„Lio, a férjemmel közös szamojédünk már négy és fél éves, és régóta felmerült bennünk egy másik kutyus gondolata, viszont a szülői házban, ahol szintén sok időt töltünk, korábban nem fért volna meg egy kölyök, a többi házikedvenc mellett. Májusban viszont ismét eljátszottunk a gondolattal, hogy ősszel terveznénk egy új jövevénnyel” – kezdte a modell, aki ezután elmesélte, hogyan találtak rá az új családtagra.
Kattints a további képekért!

Rendkívül nehéz időszakon van túl Sydney van den Bosch a TV2 Szerencsekerék című vetélkedőműsorának háziasszonya és közösségi média egyik legsikeresebb tartalomgyártója. Egészségügyi okokból mindkét mellét el kellett távolítani, csak így menthette meg az életét.

Leadfotó: Kliszek Antal

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.