Sztárok

„Fantasztikus egy ilyen női közösséghez tartozni” – Különleges díjat vett át Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék háziasszonyaként egyaránt – a minap például ő vette át az év közösségimédia-sztárja díjat az idei Glamour-gálán, ahol interjút adott a Femcafe.hu-nak.

Ő lett a győztes

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is beszámolt, csütörtök este a beérkezett szavazatok alapján kihirdették a 2023-as Glamour Women of the Year nyerteseit. Idén 6 kategóriában lehetett leadni a voksokat, az év közösségimédia-sztárja kategóriában pedig nem más, mint Sydney van den Bosch bizonyult az olvasók kedvencének. Az egykori szépségkirálynő alig akarta elhinni, hogy ő került ki győztesként, a színpadon megható beszédben mondott köszönetet az elismeréséért, a Femcafe.hu-nak pedig többek között azt is elárulta, mit jelent számára a díj.

Sydney van den Bosch glmaour gála 2023 Te nyerted meg az év közösségimédia-sztárja díjat, gratulálunk hozzá! Ilyennek képzelted a győzelmet?

Még én magam sem hiszem el, hogy ez a díj a kezemben tényleg az enyém. Elképzeltem, hogy talán megnyerhetem, és ábrándoztam arról, hogy majd micsoda beszédet fogok mondani, kiemelve életem fontosabb állomásait, amelynél a Glamour is jelen volt. Na, ehhez képest épphogy nem ugrott ki a szívem a helyéről, épphogy nem ájultam el, de végül csak megfogtam a díjat, és nem is ejtettem el (nevet)!

A díjra olyan nőket jelöltek, akik egytől egyig példamutató munkát végeznek a saját területükön. Szerinted mitől válik valaki példamutatóvá a nőtársai szemében?

Már maga a jelölés önmagában nagyon megtisztelő volt számomra, az pedig, hogy nyertem, egy nagyon különleges dolog. De ugyanolyan boldog lettem volna akkor is, ha harmadik alkalommal is csak jelölt maradok, hiszen a mi kategóriánkban mindenki annyira különböző, annyira más értékeket képvisel, éppen ezért nem is tekintettünk egymásra versenytársakként. Más dolgokat közvetítünk, más a hozzáállásunk, a személyiségünk, a célközönségünk, úgyhogy fantasztikus egy ilyen női közösséghez tartozni.

Te kire tekintesz példaképként?

A példaképem itt áll tőlünk néhány méterre – ő nem más, mint az édesanyám. Fantasztikus női támogató közegem van. Anyukám és nagymamám mindig hittek bennem, bármi is történt. Tíz évvel ezelőtt nem is létezett közösségimédia-sztár kategória, szóval még álmodni sem mertem arról, hogy valaha ilyen díj lesz a kezemben.

Nagyon elfoglalt ember vagy, rengeteg dolgozol, állandóan jössz-mész. Ha kaphatnál egy hetet, amit csakis magadra fordíthatnál, mivel töltenéd az időt?

Te jó ég! Ezt még sosem képzeltem el... De ha tehetném, biztosan utaznék. Az utazás az életem. Emellett a családommal töltenék minőségi időt, amolyan igazi, életszagú időt, amikor semmi sem számít. Azt hiszem, csakis erre vágyom.

Nemrég tértél haza egy óceánjárós körútról. Ha ki kéne emelned egy emléket az utazással kapcsolatban, mi lenne az?

Már önmagában az, hogy egy óceánjáró hajón voltam, ami több mint 300 méter hosszú és 18 emelet magas, mondhatni egy úszó város, feldolgozhatatlan volt számomra – például előfordult olyan, hogy a hajón belül el akartunk jutni egyik pontból a másikba, és negyedórával korábban kellett elindulnunk, hogy odaérjünk. Mindenkinek azt kívánom, hogy egyszer az életében jusson el egy ilyen utazásra.

Korábban úgy fogalmaztál, ezzel az utazással egy újabb pontot tudtál kipipálni a bakancslistádról. Mik vannak még ezen a listán?

Lehet, elsőre furcsának hangzik, de Sydneynek egyszer el kell jutnia Sydneybe (nevet)! Ez az, amit elsősorban nagyon szeretnék. Rengeteg rokonom él Ausztráliában, úgyhogy adott a lehetőség, de közben minden külföldi családtagom Magyarországra szeretne jönni. Ezért végül mindig ők jönnek, és nem én megyek...

Tóth Andi magához hűen a Glamour gálára sem öltözött hercegnőnek, sőt, mi több, testét szinte mindenhol hegyes szegecsek borították.

Leadfotó: Femcafe.hu

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.