Sztárok

Felismered őket? Így néznek ki ma a Knight Rider sztárjai – fotók

Hazánkban is nagy népszerűségnek örvendett a Knight Rider: a széria befejezése óta hosszú évek teltek el, az egykori szereplők pedig alaposan megváltoztak.

Akkor és most

Ki ne emlékezne a nyolcvanas évek egyik legkedveltebb sorozatára, a Knight Riderre? A 90 epizódból álló széria 1982-ben került az NBC csatorna műsorára, Magyarországon pedig 1986-tól láthatta a közönség – a széria hazánkban is óriási sikert aratott, a legnagyobb rajongókat pedig mind a mai napig a képernyő elé ülteti. A történet főszereplője a Michael Knightot alakító David Hasselhoff, illetve annak számítógépekkel felszerelt, mesterséges intelligenciával és számos más különleges képességgel felvértezett autója – erre mindenki jól emlékszik, de az tudod-e, mennyit változtak a szereplők a sorozat befejezése óta? Galériánkban megmutatjuk:

David Hasselhoff - Michael Night A Baywatch és a Night Rider sztárja, David Hasselhoff már 70 éves. Második feleségétől, Pamela Bach-tól két lánya született. Párja a nála 27 évvel fiatalabb PR-ossal, Hayley Roberts, akit 2018-ban feleségül vett.
Kattints a további képekért!

Emlékszel még a Cobra 11 című sorozatra? Erdoğan Atalay, aki a sorozat főszereplőjeként vonult be a köztudatba, alaposan megváltozott az évek során.

Leadfotó: Gary Null/NBCU Photo Bank/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!
Sztárok
Járai Mátéról és feleségéről, Járai Kíráról a Nyerő Páros c. vetélkedőben való szereplésük óta tudja az egész ország, hogy nyitott házasságban élnek.