Sztárok

Miley Cyrus megint túltett magán – Íme a Super Bowl összes idei sztárfellépője

2021-ben is számos sztár lépett fel a Super Bowl alatt, közülük is kiemelkedett Miley Cyrus – pedig nem is ő volt a legnagyobb szenzációnak szánva. Mutatjuk a vasárnap este összes előadását!

Saját vagyonából áldozott az előadásra

Idén február 7-én rendezték meg - magyar idő szerint hajnalban - a Super Bowlt, az amerikaifutball-bajnokság (NFL) döntőjét, ami a legnagyobb sporteseménynek számít Amerikában. Kisebb fajta nemzeti ünnepként tartják számon, a mérkőzés közvetítését pedig milliók nézik a televízióban. A meccs előtt és a félidőben hagyományosan a legnagyobb világsztárok szórakoztatják a közönséget, a Halftime néven elhíresült, nagyszabású show keretein belül. Ezek a fellépések általában bővelkednek a meglepetésekben, az előadók évről évre próbálják egymást túlszárnyalni, legyen szó egy extravagáns belépőről, merész mutatványról, vagy esetleg egy nem várt sztárvendégről. Pár éve Lady Gaga például leugrott a stadion tetejéről, Katy Perry egy óriási robot-oroszlánt ült meg, Diana Ross pedig egy helikopter nyitott ajtajából integetett ki az aréna hatalmas közönségének.

Összeszedtük, 2021-ben mivel rukkoltak elő a sztárok, milyen produkciókat láthattunk.

Lapozd fel a galériát!

Idén 55. alkalommal rendezték meg a Super Bowlt, ami minden évben a legnézettebb műsor az amerikai televízióban. A félidei show olyan nagyszabású esemény, hogy néha többen nézik, mint magát a meccset. Tavaly például Shakira és Jennifer Lopez előadására 103 millió ember volt kíváncsi, míg a mérkőzést csak 99,9 millióan követték nyomon.
Kattints a további képekért!

Mutatjuk, hogyan szórakoztak a tévéképernyők előtt a tengerentúli sztárvilág legjei.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Fashion&Beauty
A menyasszonyi sminktrendek minden időszakban egyre megújulnak, nincs ez másként ősszel sem, amikor is a meleg színek lágy összhangja kerül leginkább előtérbe.
Lifestyle
Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a...