Sztárok

Így követték otthonról a Super Bowl eseményeit a legnagyobb sztárok - Fotók

Mutatjuk, hogyan szórakoztak a tévéképernyők előtt a tengerentúli sztárvilág legjei.

Otthon is remekül szórakoztak

A Super Bowl - a legfontosabb amerikai futballbajnokság, az NFL - döntője minden esztendőben kiemelt eseménynek számít az Amerikai Egyesült Államokban, és korántsem csak sportszempontból: ilyenkor rendszerint az USA legismertebb és legkedveltebb celebritásai is felvonulnak, és saját produkcióikkal szórakoztatják a látványosságokra - és persze humorra - éhes közönséget. 2021 e tekintetben is újat hozott: idén a Super Bowl eseményeit az amerikai gigasztárok egy jelentős része a tévéképernyőn keresztül követte. Most ízelítőt adunk abból, hogyan szórakozott a tengerentúli sztárvilág krémje odahaza!

Világsztárok karanténban

Lady Gaga egy barátjával szelfizett a kanapén, így tudatva a nagyvilággal, hogy ezúttal otthonról követi a Super Bowl legizgalmasabb pillanatait. Az aranytorkú énekesnő ismét a szokásosan lezser, könnyed stílusát csillogtatta meg.
Kattints a további képekért!

A 28 esztendős modell felhőtlen hangulatú, bolondozós fotómontázst tett közzé.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.