Sztárok

Ők voltak az idei Story Gála legjobban öltözött sztárjai - Galéria

Ezek a ruhák voltak az est fénypontjai.

Story Gála 2019

A február mindig nagyon fontos a hazai sztárvilág számára. Ebben a hónapban egy este erejéig összegyűlik a magyar hírességek krémje, hogy a Story Gála keretében bulizzanak egy jót, átadják a megérdemelt díjakat és elkápráztassák a közönséget lenyűgöző ruhakölteményeikkel. Természetesen a nagyszabású esemény idén sem maradt el, ráadásul 2019-ben a rendezvény különlegesebb volt, mint valaha. A nívós partit ebben az évben immár huszadik alkalommal szervezték meg, a celebek közül pedig mindenki ott volt, aki számít.

A jubileumi évfordulót február 9-én, szombaton este ünnepelték a résztvevők. A pompás bulinak egy rendkívül impozáns épület adott helyszínt, a vendégek a Szépművészeti Múzeumban gyűltek össze, mely a közelmúltban nyitotta meg újra kapuit. Hoztunk egy szuper galériát az eseményről, mégpedig nem is akármilyet. Fotókon mutatjuk az idei Story Gála legjobban öltözött csillagait, azokat a hazai sztárokat, akik felejthetetlen perceket szereztek megjelenésükkel.

Lapozz a galériáért!

Oldalak

Sztárok
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.